AuraTransformation™

 Från Själsaura till Kristall-Gyllene Aura = AuraTransformation™

UTBILDNING: Auraförmedlare™ 2016 och Certifierad Auraförmedlare™ 2019

Själsaura Indigoaura Kristallaura Kristall-gyllene aura  

* Har du svårt att hålla kvar din energi för att människor kan ta din energi?

* Vill du ha en förändring i ditt liv?

* Vill du förstå dagens och morgondagens barn och ungdomar?

* Vill du ha mer energi?

Få balans i ditt liv 

Har du någonsin tänkt att du vill ha en förändring i ditt liv? Känner du att ingenting händer? Varför inte göra slag i saken och göra en AuraTransformation™                              Min egen erfarenhet efter min AuraTransformation™ 2013 var att jag märkte att jag såg saker och ting på ett annat sätt. Jag blev lugnare och går inte in i onödiga diskussioner, problem är möjligheter. Min intuition är mycket klarare, jag får bättre kontakt med mig själv och är medveten om vem jag är och vad jag vill med mitt liv. Många av mina rädslor finns inte längre och jag kan sätta tydligare gränser. Det blir ofta det jag tänker och önskar men jag är också mer klar och realistisk i mina tankar, flummiga tankar existerar inte. Handlingskraften är stark, jag är vän med tiden, sover mindre, orkar mer, tar inte in andra människors energier och älskar livet. Jag har kommit tillbaka till mig själv och min kropp, där jag var innan jag började mitt sökande i bl.a meditation. Det är skönt att ha hittat tillbaka, det var det jag önskade när jag så småningom kom på att jag inte var i min egen kropp längre, men jag visste inte hur jag skulle komma tillbaka. AuraTransformation blev min räddning.

 

Om du är intresserad av  AuraTransformation™.  Vill jag att du ska ha läst ”Balans på alla plan”, skriven av Anni Sennov. Här ser du också fler böcker som Anni har skrivit och du kan köpa dem hos mig.

Balans på alla plan Ta tillbaka din kraft nu KristallmanniskanochKristalliseringsprocessen Andedualitet KarmafriidennyatidenJordens-gyllene-tid Blimedvetenledareidittegetliv Denlillaenergiguiden

AuraTransformation™ är en behandling som möjliggör integrering av en mycket högre frekvens i den fysiska kroppen och auran, än vad som tidigare varit möjligt. Om Du är redo att uppdatera Din energi så kommer en AuraTransformation™ innebära en början till en ny fas i Ditt liv.

Kostnad: 3950 kr för AuraTransformation™ behandling 2,5 – 3 timmar och efter 1-14 dagar Balansering 1,5 – 2 timmar inkl boken Balans på alla plan och informationsmapp.

Kostnad för Balansering och Aurajustering 950 kr

Är du född 1992-1994 behöver du en Aurajustering, det tar ca  2 timmar.

Är du född 1995 eller senare behöver du en Balansering, det tar 2 timmar.

Har du frågor eller vill beställa tid?

Ring 0709-588563 eller maila info@ateljeholmanas.se

Läs mer:

AuraTransformation™ är en uppgradering av alla dina energier som du får en gång. Du får en varaktig och djupgående uppgradering av din aura (energifältet runt dig) så att du kan ta hem ännu mer av din potential.

Under behandlingen får du som klient en uppgraderad energi. Du får ett starkare och mer fungerade skydd runt din fysiska kropp, vilket gör att du kan står emot andras tankar, känslor och negativa energier. Därför behåller du lättare din egen energi på ett effektivare sätt.

AuraTransformationen ger en ökad energi, den uppgraderar energifrekvensen både i kroppen och i auran. Därmed får du en starkare aura och ett starkare permanent skydd runt din kropp.

En AuraTransformation™ ger kroppen en möjlighet att kunna ladda upp sig själv igen. När kroppen kan börja ladda och återhämta sig ger det möjlighet till läkning som inte varit möjligt tidigare.

Med den nya tidens energi kan du leva lättare i flödet och skapa det du vill i livet.

 

                                                      Hjärtatslust