2021

Välkommen till Ateljé Holmanäs  

                                                       

 

Om mig

Jag är utbildad Kursledare och Mandalaledare inom Sensus studieförbund.

Jag är certifierad Life terapeut, vilket är min senaste utbildning – Jag har gjort olika behandlingar sedan 2002 ex Kristallhealing, Auratransformation, Regression och Rot-terapi som jag också är certifierad i. Läs mer om mina behandlingar under Behandlingar.

Jag har haft kurser i Mandala sedan 2013. 

Öppet hus – för att prova på eller måla Mandala.

Kom som du är och prova på att måla mandala. Ta gärna med en vän eller arbetskamrat, alla är välkomna erfaren som ny. Alla kan måla Mandala. Vill du inte binda upp dig för en kurs, men vill måla. Du kan gå en gång eller alla gångerna.
Ingen föranmälan krävs.
Finns att låna: Penna, suddgummi, penslar, Passare och linjal.
Inga förkunskaper krävs.

After Work – Aktivitet – Mandala

Här får deltagarna prova på att måla Mandala max 14 personer.
Ostbricka, vin/vatten. Kaffe, te och kaka                                                                                                     Tid: kl 18.30 – 22.00 ( eller efter överenskommelse)                                                                                     Avgift: 700 kr/person inkl ostbricka, vin/vatten/kaffe/te och kaka, akvarellblad, gouachefärg. (Passare, linjal, suddgummi, penna och penslar finns att låna)
Bokning och information:  info@ateljeholmanas.se eller 0709-588563

 

Mandala Utbildning

Mandala är en fascinerande konstart, där skapandet av former, färger och mönster blir en djup psykisk och spirituell process.
Allt har ett centrum och det är ut ifrån detta centrum vi arbetar med Mandala på mina kurser.
Genom de former som skapas i mandalan får man själen till att tala.
Att måla Mandala kan vara en meditativ process, när linjer, mönster och färger utvecklar sig på pappret.
Kurserna innehåller utförliga beskrivningar på de olika konstruktioner för respektive tema.

På Mandala Kursen kommer du att lära dig

Olika konstruktioner
Grunderna I Mandalamåleri.
Vi målar med gouache på akvarellblad.
Allt kursmaterial ingår
Du behöver bara ta med egna penslar, suddgummi och blyertspenna (passare och linjal kan lånas på grundkursen 1:1.

Glöm vardagen för en stund och var med på äventyret inom Mandalan konstform.

 

 

 

Varför är det bra att måla Mandala? Att måla Mandala är både meditativt och roligt. Man träffar andra med samma nyfikenhet eller intresse. Att måla i grupp ger både glädje och inspiration att själv hitta på nya mönster och symboler. Genom att lära sig nya konstruktioner kan man så småningom skapa sina egna mönster. Genom att måla mandala kan man gå in i sig själv och sitt eget varande och skapande.

Jag har och har haft kursdeltagare som säger ”att hade jag inte börjat måla mandala så hade jag gått i väggen”.
”Jag trodde inte att det skulle vara så roligt, det är ju jätte roligt att måla mandala”
”Vilken tur att jag anmälde mig”
”Jag trodde att det skulle vara svårt med passaren, men det är ju hur roligt som helst.

Om Ingegerd Persson

Jag har följande utbildningar: Förskollärare, Auraförmedlare, Kristallhealer, Ama Deus Shamansk Healing master, Regressions-& Rotterapeut, Mandalaledare och Konstnär. Jag håller kurser i bl.a mandalamålning. Höj din energi genom en Auratransformation TM