Om mig 2018

Välkommen till min hemsida 2018

Jag är utbildad Auraförmedlare och Kursledare i Mandala och det är det jag arbetar med mest just nu. Vägen till beslutet till att just utbilda mig till Auraförmedlare är att behandlingen är beständig. Mina tidigare utbildningar i kristallhealing, regression och rotterapi har givetvis också bidragit till beslutet, tyvärr gav inte dessa behandlingar ett beständigt resultat i samma utsträckning som förr, kanske kan det bero på att energin på jorden har ändrats (2012-12-21).

Måleriet har alltid legat varmt om hjärtat. Därför har jag kurser i Mandala måleri och Art from your heart.

Art from your heart

Vill du växa i din kreativitet och skapandekraft?
Vill du upptäcka glädjen i färgernas energi?
Följ då med på denna utvecklande Workshop på 6×2 tillfällen uppdelat på två terminer. Vi målar tillsammans och får igång kreativiteten. Med hjälp av ,kunskap, lek, glädje och kreativitet sätter processen Art from your heart igång.
Art from your heart är en process och målet är att hitta ditt unika utryck i bild och bli medveten om vem du är.
Vi kommer också att tolka varandras bilder för att hjälpa processen frammåt.

*Kursen innehåller grundläggande kunskaper i färglära.
*Vi kommer att använda oss av olika tekninker
*Vi kommer att måla med gouache och akryl
*Vi målar på akvarellblad eller duk.
*Allt kursmaterial ingår

Jag som håller i workshopen heter Ingegerd Persson och är förskollärare. Jag är också utbildad i olika konstformer och har arbetat med människor och utvecklingsprocesser sedan 1982.

Detta är en utveckling av mina erfarenheter som jag vill dela med mig av. Glöm vardagen för en stund och var med på äventyret att möta dig själv. Processen kan öppna upp för insikter om dig själv och vad din intuition vill säga dig. För att ha full tillit och känsla i processen så kommer det vara högts 6 deltagare.
Våga ta din plats!

Tid: 18.00 – 21.30 (vi börjar med fika smörgås, kaffe, te och frukt)
Datum 6ggr: 13/9,27/9,11/10,25/10,8/11,22/11
Kostnad: 2550kr/termin, inkl material och fika (Ta med egna penslar för akryl och gouache)

 

Mandala

Mandala kom jag i kontakt med på förskolan, som jag arbetade på som förskollärare. Jag ville givetvis veta mer om Mandala för att kunna förklara för föräldrar var Mandala innebar. Jag hittade en utbildning och anmälde mig och fastnade för Mandalamåleriet men även konstruktionerna, därigenom utbildade jag mig vidare till kursledare.

Jag målar Mandala i gouache och olja och varje påsk är jag med på en samlingsutställning genom konstföreningen ÖPPNA SINNEN.

Vad är då Mandala? Mandala betyder helig cirkel på sanskrit. Mandala är en urgammal och universell symbol som historiskt står att finna över kulturella och religiösa gränser. Mandala finns i alla religioner och alla kulturer och har funnits i tusentals år.  Mandala anses vara en karta över universum. Inom den tibetanska buddismen sopar munkarna ut mandalan av sand, när den är klar och man gjort den heliga ceremonin, för att påminna om att allt är förgängligt. Mandala är en mittpunkt i en cirkel i en kvadrat.

Varför är det bra att måla Mandala? Att måla Mandala är både meditativt och roligt. Man träffar andra med samma nyfikenhet eller intresse. Att måla i grupp ger både glädje och inspiration att själv hitta på nya mönster och symboler. Genom att lära sig nya konstruktioner kan man så småningom skapa sina egna mönster. Genom att måla mandala kan man gå in i sig själv och sitt eget varande och skapande.

Jag har och har haft kursdeltagare som säger ”att hade jag inte börjat måla mandala så hade jag gått i väggen”.

”Jag trodde inte att det skulle vara så roligt, det är ju jätte roligt att måla mandala”

”Vilken tur att jag anmälde mig”

 

 

 

 

 

Om Ingegerd Persson

Jag har följande utbildningar: Förskollärare, Auraförmedlare, Kristallhealer, Ama Deus Shamansk Healing master, Regressions-& Rotterapeut, Mandalaledare och Konstnär. Jag håller kurser i bl.a mandalamålning. Höj din energi genom en Auratransformation TM